ΑΡΧΙΚΗ / ΕΤΑΙΡΕΙΑ / ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙΟ

ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙΟ

Αφού αλιεύσουμε τα ψάρια μας από τις δεξαμενές μας σε βάρος περίπου 400 – 500 γραμμάρια, τα καθαρίσουμε προσεκτικά και τα μαρινάρουμε, τα καπνίζουμε στο καπνιστήριο που έχουμε κατασκευάσει, το οποίο έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 22000:2005.

Αρωματίζονται με  καπνό από ξύλο οξιάς και αφού πετύχουμε την  παστερίωση του ψαριού, φτάνοντας τους 90o   τα αφήνουμε να κρυώσουν και στη συνέχεια τα  συσκευάζουμε ολόκληρα ή φιλέτα  σε κενό αέρος και  συντηρούνται  για 4 μήνες σε  χαμηλή θερμοκρασία <4o