ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙΟ
Αφού αλιεύσουμε τα ψάρια μας από τις δεξαμενές μας σε βάρος περίπου 400 – 500 γραμμάρια, τα καθαρίσουμε προσεκτικά και τα μαρινάρουμε, τα καπνίζουμε στο καπνιστήριο που έχουμε κατασκευάσει, το οποίο έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 22000:2005.
Αρωματίζονται με καπνό από ξύλο οξιάς και αφού πετύχουμε την παστερίωση του ψαριού, φτάνοντας τους 90o τα αφήνουμε να κρυώσουν και στη συνέχεια τα συσκευάζουμε ολόκληρα ή φιλέτα σε κενό αέρος και συντηρούνται για 4 μήνες σε χαμηλή θερμοκρασία <4o
Προβολές:
2.223