ΑΡΧΙΚΗ / ΕΤΑΙΡΕΙΑ / ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Το ιχθυοτροφείο Fresko έχει αναπτυχθεί σε μία σύγχρονη μονάδα με πιστοποίηση των υπηρεσιών της σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα:
GLOBAL GAP
FRIEND OF THE SEA
HACCP & ISO 22000
Πέρα όμως από την πιστοποίηση ακολουθούνται αυστηρά συστήματα ελέγχου σε κάθε στάδιο παραγωγής και ανάπτυξης, ενώ η εταιρία εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότητας το οποίο της παρέχει τη δυνατότητα να έχει πλήρες ιστορικό, θεωρώντας το κάθε ψάρι μοναδικό και με δική του ταυτότητα.

Σημαντικό ρόλο στην ποιότητα διαδραματίζουν οι τροφές, οι οποίες επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια με βάση την ασφάλεια και την υγιεινή του καταναλωτή, καθώς επίσης και η παραγωγή δικού μας γόνου, απόλυτα εγκλιματισμένου στις συνθήκες διαβίωσής του. Με αυτόν τον τρόπο τα ιχθύδια αναπτύσσονται χωρίς να χρήζουν αντιβίωσης ή εμβολίων.

Τα ψάρια του ιχθυοτροφείου Fresko διακρίνονται για την υψηλή διατροφική τους αξία, τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά τους.

Ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον

Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας μας φιλοξενούνται σε πεντακάθαρα νερά. Το ιχθυοτροφείο Fresko με σεβασμό στο περιβάλλον και με πίστη στην αειφόρο ανάπτυξη, διατηρούν τα νερά το ίδιο καθαρά, όπως ήταν και πριν την ανάπτυξη της εταιρίας, επαληθεύοντας αυτό με καθημερινές μετρήσεις και χρησιμοποιώντας υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *